Välkommen till en värld av kärlek och samhörighet!


På vår familjefotograferingssession handlar det om att fånga de speciella ögonblicken av glädje och kärlek som definierar er som familj.

“Ett barn är en ängel vars vingar krymper i takt med att benen växer.”

För många familjer är livet hektiskt och tiden tillsammans är en värdefull resurs. Men mitt i allt det vardagliga kan det vara lätt att glömma att stanna upp och ta tid för varandra. En familjefotografering är inte bara en chans att få vackra bilder att dela på sociala medier eller skicka till släktingar; det är också en möjlighet att stärka era band som familj och skapa minnen som kommer att värmas era hjärtan i åratal framöver.

Som förälder förstår jag de utmaningar och stress som kan komma med att förbereda sig för en familjefotografering. Därför är mitt mål att göra processen så enkel och stressfri som möjligt för er. Innan fotograferingen kommer jag att ge er tips och råd för hur ni bäst förbereder er familj för dagen. Från att välja kläder som kompletterar varandra till att välja en plats som passar er personlighet och stil, jag finns här för att hjälpa er genom varje steg på vägen.

Referenser

Referenser

“Kan varmt rekommendera Sabina då hon var mycket bra på att locka fram skratt och få min dotter att känna sig bekväm och trygg framför kameran trots att de aldrig tidigare träffats.”

Innan fotograferingen


Innan fotograferingen är det några tips som kan göra upplevelsen ännu bättre. Här är några av mina vanligaste:


  1. Välj kläder med omsorg: Koordinera kläderna för hela familjen så att de kompletterar varandra utan att vara för matchande. Neutrala färger och mjuka toner fungerar ofta bäst och undvik starka mönster eller logotyper som kan distrahera från ansiktena.
  2. Välj en lämplig plats: Tänk på en plats för fotograferingen som passar er familjs personlighet och stil. Det kan vara en park, strand, skog eller till och med hemma i trädgården. Ljusförhållandena är också viktiga, så försök att välja en plats med naturligt ljus om möjligt.
  3. Planera i förväg: Förbered barnen genom att prata om fotograferingen i förväg och förklara att det kommer att vara en rolig upplevelse för hela familjen. Förbered även eventuella rekvisita eller favoritleksaker som kan vara en del av bilderna.
  4. Ha realistiska förväntningar: Förstå att barn kan vara oförutsägbara och att inte alla bilder kommer att bli perfekta. Det är viktigt att ha realistiska förväntningar och vara öppen för att ta bilder av spontana ögonblick och leenden.
  5. Ta med förnödenheter: Ha med snacks, vatten och eventuella andra förnödenheter för barnen under fotograferingen. Det är också bra att ha med extra kläder för barnen ifall de skulle bli smutsiga eller våta under fotograferingen.
  6. Var avslappnad: Försök att vara avslappnad och positiv under fotograferingen. Barnen kan känna av din inställning, så ju mer avslappnad du är, desto mer avslappnade kommer de att vara. Låt fotograferingen vara en rolig och avslappnad upplevelse för hela familjen.
  7. Lyssna på fotografens råd: Jag som fotograf är där för att hjälpa er och kommer att ge råd och instruktioner för att få de bästa bilderna. Lyssna på deras råd och följ deras instruktioner för att få så bra resultat som möjligt.


Jag har rekvisita som ni kan få låna under fotograferingen och vi kan komma överens om vad som passar det ni är ute efter.

Efter fotograferingen


Du kommer få en länk till ditt onlinegalleri inom tre veckor från din fotografering. Det är här du kan se och ladda ner dina bilder digitalt samt beställa utvalda tryckta produkter.


Innan dess kommer kan jag dela så kallade "sneak peaks" där du kan få se någon enstaka bild från fotograferingen.

Standard

Perfekt för en kortare fotografering med fokus på några specifika bilder.


från 3500 kr

Deluxe

En längre fotografering där vi får mer tid att fånga fler ögonblick. Det ingår även ett ombyte av kläder.


Från 4500 kr

Premium

Den ultimata upplevelsen med en längre fotografering och fler bilder att välja mellan.


Från 5500 kr

Vanliga frågor

Vad ingår i priset?

I priset ingår fotograferingen som är 1-2 timmar och från 5 digitala bilder samt en tryckt bild. Standard inkluderar 5 bilder, Deluxe 10 bilder och Premium 20 bilder.

Kan man köpa fler bilder?

Självklart. Du kan även beställa trycksaker. Alla bilder du beställer i tryckt form får du även en digital kopia av.

Vilda barn?

Alla barn är unika och har olika mycket spring i benen. Jag använder mig av lite olika lekar och brukar försöka undvika att barnen ska titta in i kameran hela tider utan vill istället fånga interaktioner. Antingen med andra personer, miljön eller rekvisita.

Hålla alla på bra humör?

Jag rekommenderar att ni har ätit en stund innan fotograferingen för att hålla alla på bästa möjliga humör. Snacks som kex eller ris/majskakor brukar vara ett bra tips.

Vad ska man ha på dig?

Kläder är en väldigt personlig sak och speglar ofta ens personlighet.
Jag rekommenderar dock att man har kläder i mer neutrala färger och utan stora tryck, då detta ger en mer tidlös känsla i bilderna, framförallt på barn. Jag skickar gärna er en guide på rekommenderade stilar och hur ni kan koordinera kläderna.

När får vi våra bilder?

Du kommer få en länk till ditt onlinegalleri inom tre veckor från din fotografering. Det är här du kan se och ladda ner dina bilder digitalt samt beställa utvalda tryckta produkter.

Redo att boka din fotografering?

Det finns begränsat antal platser per månad, så boka i god tid.

Med min erfarenhet och ödmjukhet för föräldraskapets magi, lovar jag att leverera bilder som fångar essensen av er kärlek och samhörighet som familj. Låt oss tillsammans skapa minnen som kommer att värmas era hjärtan i åratal framöver. Kontakta mig idag för att boka er familjefotografering och låt oss skapa magi tillsammans!


Följ mig på Instagram