“Ett fotografi är en pausknapp för livet.”

Minnesbilder


Tiden flyger förbi fortare än man tror och hur gärna man än vill att tidens ka stanna upp ibland, så envisas den med att passera.

Fotografier är ett perfekt att frysa tiden i en tidskapel och hjälpa till att minnas vår historia. Den historian kan vara ny eller gammal, men finns där för oss alla.

Innan fotograferingen


Innan själva fotograferingen så har vi en konsultation där vi stämmer av med vad det ni är ute efter för typ av bilder och hur många som ska vara med. Denna konsultation görs antingen via telefon, ett digitalt möte eller över en fika, det är upp till er vad som passar bäst.


Primärt fotograferar jag utomhus då jag tycker att naturen runt oss ger en fantastisk palett med färger, men har även tillgång till att fotografera inomhus och har en mobil studio som jag kan ta med hem till er.


Jag har rekvisita som ni kan få låna under fotograferingen och vi kan komma överens om vad som passar det ni är ute efter.

Efter fotograferingen


Du kommer få en länk till ditt onlinegalleri inom tre veckor från din fotografering. Det är här du kan se och ladda ner dina bilder digitalt samt beställa utvalda tryckta produkter.


Innan dess kommer kan jag dela så kallade "sneak peaks" där du kan få se någon enstaka bild från fotograferingen.

Referenser

Referenser

“The photos are amazing and emotional and we will cherish them for the rest of our lives!! I also wanted to thank you for helping us relax and feel at ease in front of the camera while you were taking pictures.”

Priser och paket

Singel eller par

En fotografering för dig eller tillsammans med en partner eller varför inte en vän?


Från 3000 kr

Vanliga frågor

Vad ingår i priset

I priset ingår fotograferingen som är 1-2 timmar och 5 digitala bilder samt en utskriven.

Kan man köpa fler bilder?

Självklart. Du kan även beställa trycksaker. Alla bilder du beställer i tryckt form får du även en digital kopia av.

När får vi våra bilder?

Du kommer få en länk till ditt onlinegalleri inom tre veckor från din fotografering. Det är här du kan se och ladda ner dina bilder digitalt samt beställa utvalda tryckta produkter.