Att välja det bästa sättet att visa bilder i ditt hem

Nu när din session är över, är det tid att avgöra var du ska placera dina bilder och vad som ser bäst ut i ditt hem.

Canvas

Vi erbjuder vackra dukar sträckta över olika tjocklekar av trä för att göra det sticker ut mer eller mindre beroende på vad du föredrar. Dessa bilder är fritt flytande och inte kräver en ram.

Inramat på väggen

Klä dina bilder med snygga ramar som passar din heminredning. Det finns en mängd olika utskriftsstorlekar för dig att välja mellan. Kontakta oss för mer information.

En eller flera

När du hänger bilder på din vägg (inramade eller canvas) kan man välja att hänga en enda bild, eller en grupp av bilder i ett collage för att liva upp det.

Inramat på hyllor, bänkar eller bord

Om du hyr eller inte vill göra hål i väggarna från utskrifter eller canvas, kan du även rama in dina bilder och placera dem på hyllor, bänkar eller bord i ditt hem. (Du kan också göra detta utöver vägghängningar om du vill.)

Fotolådor

Skräddarsydda fotolådor är helt inne! Dessa är mycket populära då det är ett bra sätt att visa dina bilder, och du kan hålla fler bilder inuti eller använda dem som en minnes ask för att bevara dina värdefulla minnen.

Väggkalendrar

Njut av dina bilder under hela året med vackra väggkalendrar med dina egna bilder!

Album / soffbord böcker

Om du bara inte kan välja ut några bilder som ska visas i ditt hem och du behöver mer utrymme så kan du alltid ha dem i ett album och placera den på soffbordet eller i din bokhylla. Plocka fram den då och då och titta igenom den för att komma ihåg hur kul sessionen var, och hur mycket din familj älskar varandra.