“Ett barn är en ängel vars vingar krymper i takt med att benen växer.”

Tiden springer snabbt förbi


Jag använder mig av kameran och bilder som en form av pausknapp för en tid som inte kommer igen.


Den vanligaste formen jag fotograferar kallas för lifestyle och då fångar jag verkligheten med de uttryck och stämningar som är er och barnets personlighet. Blandar dock ofta detta tillsammans med lite mer formella porträtt så det blir en blandning av båda.


Jag gör mitt bästa för att samtliga ska känna sig bekväma med att jag är med och har inga krav på att ni ska stå stilla långa stunder och stirra in i kameran. Istället är det era interaktionen som jag är intresserad av.

Stärkt självkänsla


Det är vetenskapligt bevisat att det stärker barnens självkänsla att se bilder på sig själv i hemmet. Det måste inte vara bilder på vägarna, utan räcker med små bilder i fotoramar runt om i hemmet, men hur fint är det inte att ha bilder på väggarna?

Referenser

Referenser

“Kan varmt rekommendera Sabina då hon var mycket bra på att locka fram skratt och få min dotter att känna sig bekväm och trygg framför kameran trots att de aldrig tidigare träffats.”

Innan fotograferingen


Innan själva fotograferingen så har vi en konsultation där vi stämmer av med vad det ni är ute efter för typ av bilder och hur många som ska vara med. Denna konsultation görs antingen via telefon, ett digitalt möte eller över en fika, det är upp till er vad som passar bäst.


Primärt fotograferar jag utomhus då jag tycker att naturen runt oss ger en fantastisk palett med färger, men har även tillgång till att fotografera inomhus och har en mobil studio som jag kan ta med hem till er.


Jag har rekvisita som ni kan få låna under fotograferingen och vi kan komma överens om vad som passar det ni är ute efter.

Efter fotograferingen


Du kommer få en länk till ditt onlinegalleri inom tre veckor från din fotografering. Det är här du kan se och ladda ner dina bilder digitalt samt beställa utvalda tryckta produkter.


Innan dess kommer kan jag dela så kallade "sneak peaks" där du kan få se någon enstaka bild från fotograferingen.

Typer av barnfotograferingar

Busiga barn

För de små under den korta tiden där de växer så det knakar varje dag. Se till att få denna tid fångad på bild så ni kan minnas den när de blir äldre. Eller för den delen små som stora barn som vi leker med tillsammans i en mer lekfull fotografering.


från 3500 kr

Magiska under

En mer stylad fotografering med utrymme för lek, men där mer fokus läggs på att i lugnare former skapa mer magiska bilder i sagoformat.


från 3500 kr

Familj

Samla familjen och se till så att samtliga finns med på bild och inte alltid alla utom en.


från 3500 kr

Cake smash

Fira födelsedagen och låt ditt barn leka loss med sin första tårta. Självklart tar jag även några porträttbilder också innan leken börjar.


från 3000 kr

Vanliga frågor

Vad ingår i priset?

I priset ingår fotograferingen som är 1-2 timmar och 5 digitala bilder samt en tryckt bild.

Kan man köpa fler bilder?

Självklart. Du kan även beställa trycksaker. Alla bilder du beställer i tryckt form får du även en digital kopia av.

Vilda barn?

Alla barn är unika och har olika mycket spring i benen. Jag använder mig av lite olika lekar och brukar försöka undvika att barnen ska titta in i kameran hela tider utan vill istället fånga interaktioner. Antingen med andra personer, miljön eller rekvisita.

Hålla alla på bra humör?

Jag rekommenderar att ni har ätit en stund innan fotograferingen för att hålla alla på bästa möjliga humör. Snacks som kex eller ris/majskakor brukar vara ett bra tips.

Vad ska man ha på dig?

Kläder är en väldigt personlig sak och speglar ofta ens personlighet.
Jag rekommenderar dock att man har kläder i mer neutrala färger och utan stora tryck, då detta ger en mer tidlös känsla i bilderna, framförallt på barn. Jag skickar gärna er en guide på rekommenderade stilar och hur ni kan koordinera kläderna.

Vad skiljer en magisk fotografering från en vanlig?

Med en magisk fotografering så använder jag mig av en mer poserad och stillsam stil. Det betyder inte att allt är stelt och stilla utan vi tar det lugnare och busar inte runt på samma sätt utan vi använde oss av rekvisita och skapar nyfikenhet med en historia.

När får vi våra bilder?

Du kommer få en länk till ditt onlinegalleri inom tre veckor från din fotografering. Det är här du kan se och ladda ner dina bilder digitalt samt beställa utvalda tryckta produkter.

Redo att boka din fotografering?

Det finns begränsat antal platser per månad, så boka i god tid.

Följ mig på Instagram