Välkommen till en värld av lek och skratt!


På vår barnfotograferingssession är det barnens regler som gäller. Jag är här för att fånga de magiska ögonblicken av glädje och spontanitet hos dina små älsklingar.

“Ett barn är en ängel vars vingar krymper i takt med att benen växer.”

Tiden springer snabbt förbi


Som förälder vet du hur snabbt tiden går och hur barnen växer upp alldeles för fort. Kanske känner du igen känslan av att önska att du kunde frysa tiden och bevara de oskyldiga leendena och glädjen för alltid.


Med min passion för naturliga uttryck och kreativitet ser jag till att varje fotografering blir en stund där du kan koppla av och njuta av stunden med dina barn. Jag är inte bara en fotograf, jag är en lekkamrat som ser till att dina barn känner sig bekväma och trygga, så att deras verkliga personlighet kan lysa igenom.

Kanske känner du också på pressen av att dokumentera dina barns uppväxt på ett meningsfullt sätt. Att ha vackra bilder på dina barn är inte bara för att visa upp för släkt och vänner, det är också för att du själv ska kunna titta tillbaka på dessa bilder och minnas de speciella ögonblicken och känslorna för alltid.


Med min erfarenhet och passion, lovar jag göra mitt yttersta för att leverera bilder som inte bara är vackra att titta på, utan också som fångar essensen av ditt barns personlighet och charm.


Låt oss tillsammans skapa minnen som kommer att värmas ditt hjärta i åratal framöver och som du kan dela med stolthet med kommande generationer. Kontakta mig idag för att boka din barnfotografering och låt oss skapa magi tillsammans!


Stärkt självkänsla


Det är vetenskapligt bevisat att det stärker barnens självkänsla att se bilder på sig själv i hemmet. Det måste inte vara bilder på vägarna, utan räcker med små bilder i fotoramar runt om i hemmet, men hur fint är det inte att ha bilder på väggarna?


Den positiva effekten av barnens närvaro i hemmet är väldokumenterad. Barn i hemmet tenderar att vara lyckligare, friskare och tryggare än de som inte bor där. Därför förknippas bilder av barn i hemmet med många fördelar för både vuxna och barn. Bilder av barn i hemmet kan också bidra till att minska stress genom att ge en känsla av trygghet och målmedvetenhet.


Faktum är att forskning visar att det kan ha en rad olika fördelar att titta på bilder av sitt eget barn: Det kan sänka blodtrycket och stärka immunfunktionen, aktivera belöningscentra i hjärnan, öka förtroendet och självförtroendet, förbättra humöret, förbättra den kognitiva funktionen, förbättra minnesbildningen och stärka de sociala banden.


Dessutom har forskning visat att människor tenderar att föredra bilder som de ser mer än en gång. Om du visar dina vänner eller familjemedlemmar fotografier som tagits med deras barn ökar därför sannolikt sannolikheten att de också vill tillbringa tid med dig igen.

Referenser

Referenser

“Kan varmt rekommendera Sabina då hon var mycket bra på att locka fram skratt och få min dotter att känna sig bekväm och trygg framför kameran trots att de aldrig tidigare träffats.”

Innan fotograferingen


Innan fotograferingen är det några tips som kan göra upplevelsen ännu bättre. Här är några av mina vanligaste:  1. Välj rätt tidpunkt: Försök att planera fotograferingen vid en tidpunkt på dagen när era barn är mest alerta och utvilade. Undvik gärna tider när de är hungriga eller trötta. Se till att barnen är utvilade och har ätit nyligen för att undvika trötthet och humörsvängningar.
  2. Förbered barnen: Prata med barnen om den kommande fotograferingen och förklara att det kommer att vara roligt. Om möjligt, låt dem vara med och välja kläder och rekvisita för att öka deras delaktighet och engagemang. Förbered gärna barnens kläder i förväg och välj kläder som är bekväma och som de känner sig själva i. Undvik starka mönster och logotyper som kan distrahera från barnens ansikten på bilderna. 
  3. Ha tålamod: Förvänta dig inte att barnen ska sitta stilla hela tiden. Tillåt dem att vara barn och leka under fotograferingen. De bästa bilderna fångas ofta när de är avslappnade och glada.
  4. Ta med favoritleksaker eller rekvisita: Att ha några favoritleksaker eller rekvisita med sig kan hjälpa till att få barnen att känna sig mer avslappnade och bekväma under fotograferingen. Det kan också lägga till en personlig touch i bilderna.
  5. Förbered er själva: Ta gärna tid för er själva att förbereda er inför fotograferingen. Var noga med att klä er bekvämt och välj kläder som kompletterar varandra utan att vara för matchande.
  6. Var flexibel: Var beredd på att anpassa er efter barnens humör och energinivåer under fotograferingen. Om ett barn inte känner sig bekvämt eller samarbetar, försök att inte stressa utan ta en paus och försök igen senare.
  7. Ha kul! Det viktigaste är att ha roligt under fotograferingen. Låt barnen vara sig själva och låt dem leka och skratta fritt. De bästa bilderna fångas när alla är avslappnade och glada.


Jag har rekvisita som ni kan få låna under fotograferingen och vi kan komma överens om vad som passar det ni är ute efter.

Efter fotograferingen


Efter fotograferingen kommer jag att gå igenom bilderna och välja de bästa för redigering. Resultaten kommer vanligtvis att vara klara inom 2-3 veckor efter fotograferingen. Jag kommer att leverera bilderna digitalt och kan även hjälpa er med att skapa tryckta produkter om så önskas.


Innan dess kommer kan jag dela så kallade "sneak peaks" där du kan få se någon enstaka bild från fotograferingen.

Vanliga frågor

Vad ingår i priset?

I priset ingår fotograferingen som är 1-2 timmar och 5 digitala bilder samt en tryckt bild.

Kan man köpa fler bilder?

Självklart. Du kan även beställa trycksaker. Alla bilder du beställer i tryckt form får du även en digital kopia av.

Vilda barn?

Alla barn är unika och har olika mycket spring i benen. Jag använder mig av lite olika lekar och brukar försöka undvika att barnen ska titta in i kameran hela tider utan vill istället fånga interaktioner. Antingen med andra personer, miljön eller rekvisita.

Hålla alla på bra humör?

Jag rekommenderar att ni har ätit en stund innan fotograferingen för att hålla alla på bästa möjliga humör. Snacks som kex eller ris/majskakor brukar vara ett bra tips.

Vad ska man ha på dig?

Kläder är en väldigt personlig sak och speglar ofta ens personlighet.
Jag rekommenderar dock att man har kläder i mer neutrala färger och utan stora tryck, då detta ger en mer tidlös känsla i bilderna, framförallt på barn. Jag skickar gärna er en guide på rekommenderade stilar och hur ni kan koordinera kläderna.

Vad skiljer en magisk fotografering från en vanlig?

Med en magisk fotografering så använder jag mig av en mer poserad och stillsam stil. Det betyder inte att allt är stelt och stilla utan vi tar det lugnare och busar inte runt på samma sätt utan vi använde oss av rekvisita och skapar nyfikenhet med en historia.

När får vi våra bilder?

Du kommer få en länk till ditt onlinegalleri inom tre veckor från din fotografering. Det är här du kan se och ladda ner dina bilder digitalt samt beställa utvalda tryckta produkter.

Redo att boka din fotografering?

Det finns begränsat antal platser per månad, så boka i god tid.

Följ mig på Instagram